silver MacBook in duffel bag

Tas inpakken voor het werk? Deze essentials mogen nooit vergeten worden!

Ken je dat? Dat je net bent aangekomen op het werk en nu al tot de conclusie komt dat je de helft vergeten bent? Dan ben je zeker niet de enige. Want ongeacht je goede voornemens, blijft het toch altijd weer een dilemma wat je iedere dag mee moet nemen naar het werk. Gelukkig hoeft dit niet te betekenen dat je dit niet kunt leren. Als je eenmaal weet welke dingen absoluut niet mogen ontbreken en je hier ook routine in krijgt, wordt het al een stuk gemakkelijker om elke dag je tas te pakken. Hoog tijd om hier werk van te maken dus. Maar waar moet je aan denken? In dit artikel zetten we de belangrijkste essentials op een rij. 

De juiste tas 

Dit begint natuurlijk met het vinden van de juiste tas. Zowel voor heren als dames zijn er gelukkig genoeg geschikte tassen te vinden. Als je kiest voor een aktetas, is het vooral belangrijk dat deze van goede kwaliteit is. Een goede tas gaat jaren mee. Dit is dus niet alleen de meest duurzame optie, maar draagt ook bij aan je uitstraling op het werk. Als je een professionele indruk wilt maken, is de eerste indruk goud waard. Een kwalitatieve tas waar je mee gezien mag worden is dan ook een absolute must. 

Houd bij het kiezen van de juiste tas ook zeker rekening met de grootte hiervan. De kans is groot dat je naast de nodige papieren, schrijfwaren en lunches ook nog een laptop mee moet nemen. Dan is het wel prettig als dit allemaal gemakkelijk vervoerd kan worden. Door te kiezen voor de juiste grootte, voorkom je dat je straks meerdere tassen tegelijkertijd mee moet nemen. Dat scheelt een hoop gesjouw. 

Lunch en tussendoortjes 

Werken maakt hongerig. Werken op een lege maag is dan ook nooit een goed idee. Om je productiviteit hoog te kunnen houden, is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Neem daarom voldoende eten mee om de dag door te komen. Denk in elk geval aan een voedzame en gezonde luch, maar vergeet ook zeker de tussendoortjes niet. Door dit zelf mee te nemen van huis, kun je bovendien ook veel geld besparen en wat meer op je gezondheid letten. Zo voorkom je immers dat je bij trek toch weer wat ongezonde snacks haalt. Vergeet naast het eten ook zeker niet om voldoende drinken mee te nemen. Goed drinken is minstens zo belangrijk tijdens het werken. 

Telefoon en portemonnee 

Ook je telefoon en portemonnee zijn onmisbaar. Merk je dat die portemonnee toch teveel ruimte in beslag neemt? Of heb je vrijwel nooit contant geld op zak en is zo’n hele portemonnee dus niet noodzakelijk? Dan zou je ook kunnen overwegen om een pasjeshouder aan te schaffen. Dit neemt vrij weinig ruimte in beslag en zo kan je eenvoudig de belangrijkste pasjes vervoeren. Denk bijvoorbeeld aan je pinpas, maar ook aan je rijbewijs en identiteitsbewijs. Het voordeel van een pasjeshouder is dat deze niet alleen eenvoudig in een zijvakje gestopt kan worden, maar zelfs in je broekzak kan blijven zitten. 

Total
0
Shares
Vorige
Met deze vijf tips wordt ook de financiële toekomst van je bedrijf duurzaam

Met deze vijf tips wordt ook de financiële toekomst van je bedrijf duurzaam

Als duurzame ondernemer ben je natuurlijk steeds op zoek naar de beste groene

Volgende
De voordelen van bedrukte pennen voor de marketing van je bedrijf
a person writing on a piece of paper with a pen

De voordelen van bedrukte pennen voor de marketing van je bedrijf

Bedrukte pennen zijn een veelgebruikte tool om je marketing te versterken

Ook interessant