Over Qbis

Ondernemersvragen, Energie en een Duurzaamheidsblog. In één zin is dat waar wij van Qbis voor staan. Zo vind je bijvoorbeeld informatie over de staat van je verwarmingsinstallatie of het energielabel van huizen. Ben je benieuwd wat een bepaalde ondernemersfunctie inhoudt, dan zal je hier ook goed zitten.

In de moderne wereld is men dagelijks op zoek naar een duurzame manier van leven. Het minimaliseert negatieve milieueffecten en bevordert een leefbare wereld voor de toekomst. Daarbij is natuurlijk een bepaald gebruik en het opwekken van energie nodig. Met de zoektocht naar die veranderingen hoort ook een specifieke manier van ondernemen. Wat zal er moeten veranderen, welke manier van werken past bij de huidige generaties en wat zullen we daarvoor moeten doen? Bij Qbis kijken we dus naar de verbinding tussen de drie hoofdonderwerpen. 

Bij Qbis vind je antwoord op alle prangende vragen, die horen bij die moderne wereld. Qbis informeert, Qbis inspireert, Qbis stimuleert. Qbis is er voor alle personen met interesse in deze onderwerpen. 

Contact

Je kunt contact met ons opnemen via info@qbis.nl voor reclame verzoeken, opnamemogelijkheden en natuurlijk voor andere vragen.