Refurbished iPhones zijn duurzaam en niet duur

Vind jij het niet nodig om altijd het nieuwste apparaat te hebben en wil je direct een duurzame keus maken? Ontdek dan de mogelijkheden van een refurbished iPhone. Veel mensen weten nog niet van het bestaan van refurbished producten. Refurbished producten zijn eerder gebruikt geweest door een consument of door iemand uit het bedrijfsleven. De iPhone is vaak korte tijd gebruik geweest en verkeert in een goede conditie. Om de conditie goed te kunnen aanduiden maken refurbished aanbieders gebruik van verschillende refurbished condities. Zo weet je precies hoe de uiterlijke conditie is en wat je dus kunt verwachten.

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker

In 2024 is het steeds belangrijker dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt in het maken van duurzame keuzes. Samen maken we namelijk het verschil en dragen wij bij een duurzame wereld. Helaas belanden er momenteel nog erg veel producten op de e-waste berg omdat de nieuwste apparatuur massaal wordt gekocht. Gelukkig kiezen ook steeds meer mensen voor een duurzaam alternatief zoals de refurbished iPhone. Door voor een refurbished toestel te kiezen bespaar je het milieu een nieuw toestel en dat scheelt. 

Andere voordelen van refurbished producten

Andere voordelen naast het duurzaamheidsaspect zijn ook de lange garantie op de producten. Bij veel nieuwe producten krijg je momenteel 1 jaar garantie. Kies je voor refurbished? Dan krijg je vaak zelfs 2 of soms zelfs 3 jaar garantie en dat is natuurlijk erg fijn. Je bent in die tijd verzekerd van een goed werkend product. Bij een refurbished product krijg je in veel gevallen ook nieuwe oplaad accessoires zoals een adapter en een oplaadkabel.

De meest populaire refurbished producten

Er zijn momenteel al flink wat producten als gereviseerd product te koop. Zo vind je tegenwoordig refurbished ebikes, refurbished wasmachines, refurbished Sonos apparatuur. De meest bekende productgroep is natuurlijk wel refurbished Apple apparatuur zoals refurbished iPhones of refurbished iPads. Tegenwoordig zijn er veel verschillende refurbished iPhones te koop. Zo zijn er al budget modellen te koop vanaf de iPhone 8 tot en met de nieuwste iPhone 15 Pro Max. Voor veel mensen is het fijn dat er zo divers aanbod is omdat daardoor ook voor elke prijs een geschikt toestel te vinden is. Op dit moment is de refurbished iPhone 14 serie het populairste toestel onder de Nederlandse bevolking welke voor minder dan 500 euro te koop is.

Waar let je op tijdens het kiezen van de juiste webshop?

Wil je zelf een refurbished product kopen? Selecteer dan een webshop die je kunt vertrouwen. Je kunt webshops eenvoudig vergelijken door middel van de reviews die online vindbaar zijn. Bekijk de gemiddelde scores en kies webshops met een gemiddeld beoordelingscijfer van een 8 of hoger. Zo ben je er zeker van dat de service van de webshop goed is en de producten in goede kwaliteit worden geleverd. Wil je helemaal zeker zijn van producten van de hoogste kwaliteit? Kies dan voor producten met het Keurmerk Refurbished. Bedrijven die het Keurmerk Refurbished zijn op meerdere punten goedgekeurd waardoor je zekerheid hebt als consument of als bedrijf.

Total
0
Shares
Vorige
Het belang van een goede kantoorlocatie voor je bedrijf
white boat on river between buildings during daytime

Het belang van een goede kantoorlocatie voor je bedrijf

Een van de cruciale aspecten voor het succes van een bedrijf is de keuze van de

Volgende
5 dingen die je moet weten over app development
silver Android smartphone

5 dingen die je moet weten over app development

In de digitale wereld van vandaag is het hebben van een sterke mobiele

Ook interessant