people sitting down near table with assorted laptop computers

Slimme technologie, gemakkelijk bij jou in huis

Steeds meer huizen om ons heen zijn uitgerust met slimme technologie. Dat maakt het leven niet alleen een stukje makkelijker, maar zorgt er ook voor dat we een stukje liever zijn richting het milieu. Slimme technologie kan er namelijk op veel verschillende manieren voor zorgen dat het leven bij jou in huis een stuk energiezuiniger kan verlopen. Ben jij benieuwd en klaar om te upgraden naar slimme technologie bij jou in huis? Lees dan dit artikel verder, want hier vertellen wij jou meer over verschillende manieren waarop jij slimme technologie bij jou in huis kunt halen. 

De slimme stekker

Allereerst hebben we hier de slimme stekker voor jou in petto. Dit enorm intelligente apparaatje zorgt ervoor dat jij van een afstand de apparaten die hierop aangesloten zijn kunt besturen. Dit kan je dan gewoon met je smartphone doen. Sluit je bijvoorbeeld een televisie of een lamp aan op de slimme stekker? Dan kun je deze vanaf een afstand in- of uitschakelen. Je kunt verder ook nog eens een timer instellen. Je apparaat gaat dan via je persoonlijke schema aan en uit. Op deze manier kun je je elektrische apparaten makkelijker aan en uit zetten, kun je dus een hoop energie besparen. Mocht je nou geïnteresseerd zijn in zo een slimme stekker? Dan kun je hier een slimme stekker online bestellen.

De slimme thermostaat

Gelukkig wordt het weer steeds een stukje warmer buiten, maar in de winter zullen we toch weer wat extra warmte in huis nodig hebben. Om het verwarmen van het huis nou stukje duurzamer te laten verlopen, is een slimme thermostaat zeker geen gek idee. De slimme thermostaat zorgt er bijvoorbeeld voor dat je van een afstand je verwarming aan en uit kunt zetten. Mocht je dus net het huis verlaten hebben, en vergeten zijn om de verwarming uit te zetten? Dan kun je dat gemakkelijk via je smartphone regelen. Daarnaast kun je via een slimme thermostaat de verwarming ook aan en uit laten gaan volgens een schema dat je zelf kunt instellen. Ideaal dus!

Slimme spraakassistenten

Mocht je nog een stapje verder willen gaan, dan kun je alle slimme apparaten in je woning bedienen via een apparaat: de slimme spraakassistent. Je kunt je slimme apparaten hieraan koppelen via een app, en je kunt dan met jouw eigen stem de slimme apparaten in huis bedienen. Handig toch!

Met deze slimme technologie kun jij jouw woning een stukje meer upgraden. Waar begin jij?

Total
0
Shares
Vorige
Zo winkel je een stuk goedkoper
person walking inside building near glass

Zo winkel je een stuk goedkoper

Te veel betalen voor producten: we doen het allemaal

Volgende
Het belang van een goede kantoorlocatie voor je bedrijf
white boat on river between buildings during daytime

Het belang van een goede kantoorlocatie voor je bedrijf

Een van de cruciale aspecten voor het succes van een bedrijf is de keuze van de

Ook interessant