pair of brown leather boots beside bet

Roland Kahn vermogen, vriendin, kinderen en bedrijven

Ons land kent heel wat ondernemers die het goed voor elkaar hebben. Eén van de meest inspirerende ondernemers van de afgelopen paar jaren is natuurlijk Ronald Kahn. Deze man is een echte selfmade miljonair die met zijn succesvolle bedrijven het hele land heeft veroverd. Van de Coolcat tot aan de autohandel, Ronald Kahn is bij ontzettend veel betrokken. Wil je graag meer te weten komen over de man achter zijn succesvolle imago? Neem dan zeker even de tijd om dit artikel op je gemak door te lezen. We laten je vandaag namelijk alles zien over het persoonlijke leven van Ronald Kahn!

De jeugd van Ronald Kahn

Laten we eerst eens kijken naar de jeugd en opvoeding van Ronald Kahn. De reis van Roland Kahn begon net als die van veel andere bekende Nederlanders. Deze man kent een jeugd met een bescheiden opvoeding en een honger naar succes. Hij is geboren op 20 juni 1952 in Amsterdam Al op jonge leeftijd had hij een ondernemersgeest en een brandend verlangen om iets voor zichzelf te creëren. Hij is opgegroeid in een Joods gezin, iets wat voor hem altijd erg belangrijk is geweest. Toen hij besloot om met school te stoppen om te gaan werken werd hier niet zo gek tegenop gekeken. Kahn is begonnen bij de bekende winkel De Bijenkorf als inkoper. Later is hij samen met zijn eerste vrouw een bedrijfje begonnen op De Nieuwendijk, een kleine boetiek met de naam Privé.

Begin van zijn carrière

De carrière van Roland Kahn is een bewijs van zijn innovatieve denkwijze en vastberadenheid. Toen hij namelijk merkt dat zijn boetiek het goed deed besloot hij om het groter aan te pakken met de oprichting van het bedrijf CoolCat. Met een scherp oog voor trends is het hem gelukt om een speciale winkel voor jongvolwassen te maken. Door de trendy ontwerpen, betaalbare prijzen en oog voor jongeren werd CoolCat al snel een ontzettend populaire winkel. Het succes van het merk maakte de weg vrij voor Ronald zijn klim naar het topsegment binnen de kledingmarkt. In de loop der jaren heeft hij verschillende gerenommeerde merken overgenomen en nieuw leven ingeblazen, waaronder America Today, MS Mode en Sapph. Deze merken behoren tot op de dag van vandaag nog altijd tot de bekendste én meest betaalbare merken voor jongeren.

Zijn vermogen om kansen te zien heeft dan ook echt bijgedragen aan zijn succes. Zijn imperium strekt zich niet alleen uit over fysieke winkels maar ook over e-commerce platforms. Dit doet hij natuurlijk om tegemoet te komen aan de steeds veranderende behoeften van de klanten van nu. Lang niet iedereen heeft zin om fysiek naar de winkel te gaan. Online shoppen is namelijk een stuk makkelijker, iets wat Ronald maar al te goed begrijpt. Door zijn online winkels is hij op dit moment één van de bekendste ondernemers binnen de fashion wereld.

Het vermogen van Kahn

Hoewel het succes van Roland Kahn niet alleen in geld kan worden uitgedrukt, valt niet te ontkennen dat zijn harde werk hem ontzettend veel geld heeft opgeleverd. Zijn vermogen van ruim 155 miljoen euro is een bewijs van zijn succes als ondernemer. Overigens is Kahn heel open over zijn vermogen. Naar verluidt heeft hij over zijn hele leven al meer dan 1 miljard euro aan belasting betaald! Kahn vind het leuk om geld uit te geven aan dingen die voor hem belangrijk zijn. Zo loopt hij regelmatig zelf in dure merkkleding en rijdt hij in een prachtige ouderwetse oldtimer. Met een huis in de omgeving van Maarssen is hij iemand die houdt van pracht en praal. Leuk om te weten: zijn huis heeft een tijdje te koop gestaan voor het bedrag van 2.925.000 euro.

De partner van Ronald

Achter het succes van Ronald staat iemand die ontzettend veel van hem houdt. Door een liefhebbende vriendin te hebben die hem steun biedt weet hij ook tijdens lastige periodes door te blijven gaan. Hoewel hij een tijdje een relatie heeft gehad met politicus Sylvana Simons heeft hij op dit moment iets met de prachtige dame Cherry-Ann Person. Binnen deze relatie heeft hij een kid gekregen. Vanuit zijn oude relatie heeft hij ook twee kinderen, al laat hij hier niet zo vaak dingen over zien. Met Cherry-Ann Person heeft hij de tijd van zijn leven. Samen hebben ze het ontzettend leuk, iets wat ze dan ook met regelmaat posten op hun social media. Neem anders eens een kijkje op de Instagram van Kahn als je benieuwd bent nar zijn huidige partner.

Privéleven van Ronald

De reis van Roland Kahn is meer dan alleen hard werken. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is hij een trotse vader en brengt hij zijn kinderen waardevolle levenslessen bij. Hij begrijpt hoe belangrijk het is om de volgende generatie zo goed mogelijk op weg te helpen maar om ze tegelijkertijd in staat te stellen om hun eigen pad te bewandelen. Daar komt ook nog eens bij dat hij het leuk vindt om dingen te doen buiten de modewereld. Van vastgoedprojecten tot aan hulp bij goede doelen, hij blijft nieuwe actief en staat altijd weer met een goed gevoel op om de dag te overwinnen. Dit is dan ook echt een bron van inspiratie voor iedereen die wil zien wat ambitie, doorzettingsvermogen en de bereidheid om risico’s te nemen met zich mee weet te brengen.

Een bron van inspiratie

Dankzij de informatie uit dit artikel heb je als het goed is een beter beeld gekregen over het succes van Roland Kahn. Het mag duidelijk zijn dat dit een man is die overal kansen ziet en die niet bang is om deze kansen te pakken. Dit is dan ook wat hem onderscheid van de normale mens. Als succesvol persoon moet je bereid zijn om risico’s te nemen om te pakken wat je voor ogen hebt. Met een flinke dosis lef en heel wat doorzettingsvermogen is het wellicht ook voor jou mogelijk om net zo’n succes te boeken als Roland Kahn in je professionele leven!

Total
0
Shares
Vorige
Pieter Cobelens vermogen, partner en wiki

Pieter Cobelens vermogen, partner en wiki

Sommige mensen zullen wel ooit van Pieter Cobelens hebben gehoord, anderen

Volgende
Michael Pilarczyk vermogen, boeken en succes
brown wooden blocks on white surface

Michael Pilarczyk vermogen, boeken en succes

Nederland mag dan een klein land zijn, voor zo’n koud kikkerlandje hebben we

Ook interessant