Pieter Cobelens vermogen, partner en wiki

Sommige mensen zullen wel ooit van Pieter Cobelens hebben gehoord, anderen hebben waarschijnlijk geen idee over wie we het hier hebben. Pieter Cobelens is één van de bekendste personen binnen de wereld van de cybersecurity. Als baas van de Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst doet hij zijn best om Nederland zo veilig mogelijk te houden. Maar hoe is hij eigenlijk terecht gekomen op de positie die hij nu heeft? En hoe staat het met zijn eigen vermogen? Om hier antwoord op te krijgen is het een goed idee om dit artikel even goed door te lezen. We laten je vandaag namelijk alles zien over het persoonlijke leven van Pieter Cobelens. Voortaan weet je precies wie je voor je hebt als je hem op tv ziet verschijnen!

De jeugd van Pieter

We begrijpen maar al te goed dat je graag alles wilt weten over zijn vermogen en zijn partner. Maar voor het zover is zullen we toch even naar zijn jeugd moeten kijken om iets te begrijpen over deze man. Pieter Cobelens komt uit een kleine stad uit het noorden van het land, al laat hij niet los waar hij precies vandaan komt. Wel weten we dat hij zijn jonge jaren heeft beleefd met heel wat avonturen, hij was dan ook echt een ondernemend kind. Doordat hij is opgegroeid in een bescheiden gezin heeft hij de waarden van hard werken, vastberadenheid en kansen grijpen geleerd van zijn ouders.

Toen het tijd was om te kiezen wat hij later wilde worden heeft Pieter de keuze gemaakt om voor defensie te kiezen. In het jaar 1971 is hij dan ook naar de Koninklijke Militaire Academie. Hier heeft hij over de loop der jaren verschillende posities bekleed. Elke keer kwam hij weer een trede hoger. Hij heeft tijdens zijn periode bij defensie nog de award voor de Overheidsmanager van het Jaar gekregen voor de periode dat hij directeur Operaties van de Defensiestaf was. Tijdens zijn functie was hij verantwoordelijk voor de uitzendingen van militairen bij vredesmissies in toch wel zeer lastige omstandigheden, denk bijvoorbeeld aan acties in Irak en Afghanistan.

Hoofd van de MIVD

Pieter Cobelens vond dit alleen nog niet genoeg en besloot om de volgende stap te nemen in zijn professionele loopbaan. Het is hem gelukt om een positie te krijgen als hoofd van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD). Door zijn lange staat van dienst kreeg hij gelijk veel respect van de collega’s bij zijn afdeling. Niet zo gek dat hij dan ook gekozen is voor deze positie. Dankzij zijn vermogen om elke keer weer om te gaan met lastige situaties en om de nuance aan te brengen is hij een uitstekende directeur voor de MIVD. Zijn expertise in nationale veiligheid en terrorismebestrijding levert hem bewondering op mensne over heel de wereld op.

Maar Pieter liet het daar niet bij. Hij waagde zich op het gebied van innovatie en bracht zijn strategisch denken en visionaire denkwijze naar de zakenwereld. Hij heeft een speciaal adviesbureau opgericht om mensen en bedrijven tips te geven op het gebied van online en offline veiligheid. Zijn inzichten hebben daarnaast bijgedragen aan de ontwikkeling van baanbrekende technologieën en vooruitgang in verschillende sectoren. Zo gaan er geruchten dat hij betrokken is bij de productie van speciale mini drones die voor geheime operaties gebruikt kunnen worden.

Het vermogen van Pieter Cobelens

Pieter Cobelens is echt geen miljonair als we kijken naar zijn vermogen, maar zijn leven zit wel vol met ervaringen die niet met geld te koop zijn. Zijn rijkdom ligt dan ook in de verschillende paden die hij bewandeld heeft en de kennis en wijsheid die hij onderweg vergaard heeft. Als we wel kijken naar zijn financieel succes dan zien we dat toch wel een vrij bescheiden leven leeft. Hij staat niet bekend om zijn dure uitgaven om of zijn connecties met andere bekende Nederlanders. Wel vindt hij het heerlijk om in het weekend een biertje te drinken met een goede sigaar. Dit laat zijn bescheiden karakter dan ook goed zien.

De partner van Pieter

Achter elke buitengewone persoon staat vaak een partner die van hem of haar houdt. Pieter Cobelens is daarop geen uitzondering. Hij heeft het geluk gehad om een liefdevolle metgezel aan zijn zijde te hebben. Dit is dan ook de persoon die als een soort anker dient voor tijdens moeilijke tijden. Samen hebben ze een goed en gelukkig huwelijk dat getuigt van de kracht van de liefde. Gelet op zijn privacy wil Pieter Cobelens overigens niet al te veel over haar kwijt. Dit kunnen we, al helemaal gelet op zijn baan, maar al te goed begrijpen.

Oog voor stijl

Pieter Cobelens straalt een uitgesproken gevoel voor stijl uit waarmee hij zich onderscheidt van de massa. Of het nu gaat om zijn maatpakken, opvallende ringen of een zijn vintage horloges, zijn gevoel voor mode weerspiegelt zijn hoge mate van zelfvertrouwen. Pieter omarmt zijn persoonlijke stijl en is niet bang om een statement te maken. Dit zorgt er vaak voor dat hij een blijvende indruk achter weet te laten waar hij ook gaat. Zo heeft hij heel veel kijkers getrokken door een keer aan te schuiven aan tafel bij Voetbal Inside, dé show voor alle voetbalfans in Nederland.

Een leven achter de schermen

Het bijzondere aan het verhaal van Pieter Cobelens is dat het een leven is wat zich met name achter de schermen afspeelt. Door zijn positie binnen de Nederlandse veiligheidsdiensten kan hij nu eenmaal niet zoveel informatie met de buitenwereld delen. Van zijn bescheiden begin tot zijn succesvolle carrière is het echter wel duidelijk dat hij een weg van vallen en opstaan en heeft gekend. Door elke keer maar weer kansen te zien waar anderen die niet zagen is het hem gelukt om door te groeien tot de top van de Nederlandse overheid. Dit maakt Pieter Cobelens dan ook echt tot een bron van inspiratie voor iedereen die ook door wilt groeien in het leven!

Total
0
Shares
Vorige
Een kijkje in de wereld van de forensisch onderzoeker

Een kijkje in de wereld van de forensisch onderzoeker

Een spoor van mysterieuze vingerafdrukken, een vergeten haarlok, een minuscuul

Volgende
Roland Kahn vermogen, vriendin, kinderen en bedrijven
pair of brown leather boots beside bet

Roland Kahn vermogen, vriendin, kinderen en bedrijven

Ons land kent heel wat ondernemers die het goed voor elkaar hebben

Ook interessant