pink pig figurine on white surface

Madelon Vos: vermogen, vriend, leeftijd en meer

Als je het leuk vindt om video’s te bekijken over beleggen dan heb je vast wel eens van Madelon Vos gehoord. Deze dame is op dit moment één van de grootste promoters van hert beleggen in goud en Bitcoin. Door haar ontzettend grote fanbase is het haar gelukt om een groot deel van Nederland kennis te laten maken met de wereld van het investeren. Nu is het wel zo dat lang niet iedereen bekend is met het persoonlijke leven van deze intelligente dame. Om hier verandering in te brengen hebben we besloten om jou op weg te helpen door de belangrijkste info op een rijtje te zetten. Door dit goed door te lezen weet je precies wat Madelon Vos zoal in haar leven doet!

De jeugd van Madelon Vos

We laten je straks meer zien over het succes van Madelon Vos. Maar voor het zover is willen we je eerst wat meer laten zien over haar jeugd. Dit is namelijk van cruciaal belang om te begrijpen waarom ze zo gedreven is zoals ze is. Madelon Vos werd geboren op 28 augustus 1995 in Groningen. Al op jonge leeftijd onderscheidde haar nieuwsgierigheid en honger naar succes haar van al haar vriendjes en vriendinnetjes. Toen ze opgroeide, ontwikkelde ze een grote interesse in financiën en in de Nederlanders zakenwereld. Ze wist op dat moment alleen nog niet dat haar passie de drijvende kracht achter haar toekomstige succes zou worden. Na de HAVO is ze begonnen met de studie Small Business and Retail Management aan de Hanzehogeschool. Hier leerde ze Bitcoin en goud kennen, dit is dan ook waar het pas écht begonnen is.

De reis naar succes

Madelon begon haar carrière door zich op de eerste plaats te verdiepen in de wereld van YouTube. Ze creëerde haar kanaal “Madelon Vos”, dat al snel aansloeg en haar een aanzienlijk grote hoeveelheid fans kreeg. Als welsprekende en charismatische spreker deelde Madelon gepassioneerd haar visie over de wereld van de cryptocurrency, blockchain en de aandelenmarkt. Haar vermogen om complexe concepten eenvoudig aan de man te brengen trok een breed scala aan kijkers. Dit zorgde ervoor dat ze in contact kwam met een divers publiek over de hele wereld. in 2024 telde haar YouTube kanaal 110.000 abonnees. Op Twitter heeft ze ook ruim 73.000 volgers. Los van haar YouTube kanaal is ze ook bezig met klusjes voor BNR Radio en voor het NRC.

Een groot eigen vermogen

Het zal je niet verbazen dat iemand die van beleggen haar werk heeft gemaakt flink wat geld bij elkaar heeft verdiend. Madelons expertise in de financiële wereld richt zich met name op de wereld van cryptocurrencies. Dankzij haar kennis en toewijding om deze bijzondere markt te begrijpen, kon ze weloverwogen beslissingen nemen ten aanzien van de aan- en verkoop. Als gevolg daarvan heeft ze heel wat geld weten te verdienen. Daarnaast werd ze ook een bron van inspiratie voor anderen die op zoek waren naar financiële onafhankelijkheid. Het is op dit moment niet bekend hoeveel ze hiermee heeft verdiend. Wel weten we dat ze een BMW 4-serie rijdt en dat ze met regelmaat in designer kleding te zien is. De kans is dan ook groot dat ze wel tot het vermogende deel van Nederland behoort.

De familie en vriend van Madelon

Met haar magnetische persoonlijkheid is het niet zo gek dat Madelon een groot netwerk heeft opgebouwd van mensen die van haar houden. Ze heeft talloze connecties opgebouwd met mensen die zich ook richten op het beleggen. Echter, voor Madelon is familie nog veel belangrijker dan al deze connecties met vrienden. Madelons vermogen om de relatie met haar familie te onderhouden en contact te leggen met anderen laat dan ook zien dat ze niet bang is voor emoties. Haar familie weet haar dan ook altijd weer door de lastige tijden heen te slepen, iets wat van cruciaal belang is voor mensen die succes willen boeken.

Op dit moment heeft ze een relatie met Vilijam. De twee hebben elkaar leren ontmoeten op het werk en lijken het erg naar hun zin te hebben met elkaar. Beiden houden ze zich bezig met de financiële wereld. Vilijam zelf is met regelmaat te zien in de video’s van Madelon. Mocht je benieuwd zijn hoe hij er eigenlijk uitziet dan kan je natuurlijk ook altijd een kijkje nemen op haar social media kanaal.

Leeftijd is maar een getal

Op het moment van schrijven van dit artikel Madelon Vos 28 jaar oud. Het is echt opmerkelijk om iemand van haar leeftijd al zo’n succes heeft geboekt. Haar streven naar kennis en haar drang om succes te boeken zou je dan ook echt moeten herinneren aan het feit dat je leeftijd geen belemmering is om je dromen waar te maken. Zolang je in staat bent om een duidelijke visie voor ogen te krijgen en om door te blijven gaan kan ook jij succes boeken. Dit maakt Madelon een echte bron van inspiratie voor ondernemers en investeerders over heel de wereld. Door middel van haar content richt ze zich op het informeren, empoweren en motiveren van anderen om ook rijk te worden Haar impact gaat verder dan financieel succes; ze moedigt mensen aan om hun passies te omarmen en om risico’s te nemen. Dit is iets wat wij alleen maar aan kunnen moedigen.

Ook jij kan eigen vermogen opbouwen

Mocht ook jij aan je financiële welvaart willen werken dan is het een goed idee om eens een kijkje te nemen op het kanaal van Madelon Vos. Door haar handige video’s leer je namelijk veel meer over de wereld van het beleggen. Of het nu gaat om goud of aandelen, Madelon Vos leert je echt alles wat je moet weten als beginner. Deze dame laat dan ook zien dat je met een goed stel hersens en een flinke dosis nieuwsgierigheid best wel rijk kan worden. Het gaat er nu eenmaal om dat je in staat bent om kansen te zien waar anderen alleen maar letten op de gevaren.

Total
0
Shares
Vorige
Michael Pilarczyk vermogen, boeken en succes
brown wooden blocks on white surface

Michael Pilarczyk vermogen, boeken en succes

Nederland mag dan een klein land zijn, voor zo’n koud kikkerlandje hebben we

Volgende
John van Zweden: vermogen, dochter, bedrijven en meer
white and gray Adidas soccerball on lawn grass

John van Zweden: vermogen, dochter, bedrijven en meer

Ondernemer worden heeft niets met je afkomst te maken

Ook interessant