white and gray Adidas soccerball on lawn grass

John van Zweden: vermogen, dochter, bedrijven en meer

Ondernemer worden heeft niets met je afkomst te maken. Het draait volledig om je mindset en om je vermogen om door te gaan wanneer anderen stoppen. Dit is iets wat maar al te goed duidelijk wordt wanneer je een kijkje neemt in het leven van John van Zweden. Deze vriendelijke man heeft het voor elkaar gekregen om een ontzettend groot vermogen op te bouwen middels het verf- en behangbedrijf van zijn vader. Door het steeds groter aan te pakken en door de concurrentie te slim af te zijn is het John van Zweden die tot de echte elite van ons land is toegetreden. Benieuwd wat John zoal in het leven doet? Lees dit artikel dan zeker even goed door, we hebben namelijk dé belangrijkste info voor jou op een rijtje gezet!

De jeugd van John

We laten je straks meer zien over de familie van John en over het succes wat hij heeft geboekt in zijn leven. Maar laten we eerst eens kijken naar zijn jeugd. Net als iedereen is John namelijk ook jong geweest. John van Zweden is geboren op 6 maart 1962 in Den Haag, dé voetbalstad in het westen van Nederland. Al op jonge leeftijd had hij een verlangen om zijn stempel te drukken op de zakenwereld. Toen hij opgroeide in het behangbedrijf van zijn vader leerde hij de lessen die nodig waren om succes te boeken als ondernemer zijnde. Op zijn 20e heeft hij de winkel overgenomen en verder uitgebouwd. Op dit moment is het één van de grootste woninginrichtings- en behangwinkels van ons land.

Sinds 2019 wordt het bedrijf gerund door zijn eigen zoon. Het spreekt voor zich dat hij nog wel met regelmaat betrokken is bij vergaderingen en andere zaken die van invloed zijn op de toekomst van het bedrijf. John’s professionele succes is met name te danken aan zijn aandacht voor detail en zijn uitzonderlijke klantenservice ten opzichte van andere bedrijven. Door iedere keer weer de beste kwaliteit van dat moment te bieden is het hem gelukt om heel wat vrolijke kanten naar huis te sturen met een nieuwe aankoop.

Invloed van de voetbalwereld

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen komt John uit een stad die echt een rijke geschiedenis in de wereld van het voetbal kent. Dit is dan ook niet anders voor John zelf. Hij heeft een lange tijd tot de harde kern van FD Den Haag behoort. Hiermee kwam hij dan ook regelmatig in aanvaring met de politie. In het jaar 1983 kreeg hij een stadionverbod voor twee jaar. In 1995 kreeg hij van de KNVB een levenslange schorsing als scheidsrechter, omdat hij het clubhuis van de Haagse vereniging BMT had vernield als reactie op de vernieling van zijn auto. Hij is hiervoor veroordeeld, al heeft hij zijn leven daadwerkelijk verbeterd. In de tussentijd is hij dan ook niet meer betrokken geweest bij incidenten met de politie.

Hij heeft ook een tijd lang aandelen gehad in de Engelse club Swansea City. Dit deed hij samen met zijn goede vriend Rob De Waard. Hierdoor kregen ze een meerderheidsbelang in de club. Het duo blies het team nieuw leven in, revolutioneerde de activiteiten en veranderde het imago van club. Naar verluidt heeft hij hier ruim 9 miljoen euro mee verdiend. Eén ding is zeker, John is een voetbalfan in hart en nieren. Dit is dan ook de reden dat hij met regelmaat aanschuift bij Voetbal Inside, hét tv-programma van iedereen die niet genoeg kan krijgen van voetbal.

Succes en vermogen

Door zijn inspanningen vergaarde John van Zweden ontzettend veel geld over de jaren heen. Zijn strategisch zakelijk inzicht, gecombineerd met zijn drang naar succes, maakte de weg vrij voor een leven met heel veel vermogen. De schattingen lopen sterk uiteen, al wordt over het algemeen wel aangenomen dat zijn vermogen meer dan 10.000.000 euro bedraagt. John’s prestaties zijn echter niet alleen in geld uit te drukken. Zijn invloed reikt veel verder dan het vergaren van rijkdom. Door anderen te inspireren om ook het beste uit zichzelf te halen is hij een voorbeeld voor velen, zowel jong als oud.

John’s zakelijk inzicht gaat verder dan schilderen en voetbal. In de loop der jaren heeft hij zijn portfolio gediversifieerd door in verschillende ondernemingen te investeren. Van onroerend goed tot detailhandel en horeca, hij heeft laten zien dat hij het vermogen heeft om kansen te zien waar anderen juist bang zijn om door te pakken. John’s vermogen om zich aan te passen en zich eigen te maken binnen diverse sectoren is een bewijs van zijn sterke ondernemersgeest. Leuk om te weten is dat hij ook nog eens actief is als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Dit laat wel zien dat deze man het niet leuk vindt om stil te zitten.

De familie van John

John van Zweden is niet alleen een succesvol zakenman maar hij is ook een trotse vader. Zijn dochter, Sophie van Zweden, is in de voetsporen van haar vader getreden en is begonnen als ondernemer en influencer. Het vader-dochter duo laat de kracht van passie en doorzettingsvermogen zien. Ook laten ze zien dat succes echt in de familie zit. Je kunt natuurlijk altijd een kijkje nemen op haar inastagram pagina als je benieuwd bent hoe deze knappe dame er in het echt uitziet. Op dit moment lijkt John vrijgezel te zijn, al kan het ook best zijn dat hij er een vriendin op nahoudt waar de buitenwereld geen weet van heeft.

Beschik jij over een innerlijke drive?

John van Zweden laat ons zien dat je prima hard werken kunt combineren met plezier in het leven. Door zijn vrolijke persoonlijkheid samen met zijn drive voor succes is het John van Zweden gelukt om de harten van vele Nederlanders te veroveren. Mocht ook jij willen doorgroeien tot de absolute top van ieder mogelijk segment dan is het met name belangrijk om door te gaan wanneer anderen opgeven. Dit heeft niets met je opleiding of intelligentie te maken. Het draait allemaal om karakter en een bepaald gevoel van honger voor succes!

Total
0
Shares
Vorige
Madelon Vos: vermogen, vriend, leeftijd en meer
pink pig figurine on white surface

Madelon Vos: vermogen, vriend, leeftijd en meer

Als je het leuk vindt om video’s te bekijken over beleggen dan heb je vast wel

Volgende
Kleding drogen op een duurzame manier: De beste alternatieven voor de droger

Kleding drogen op een duurzame manier: De beste alternatieven voor de droger

In een wereld waarin we steeds meer aandacht besteden aan duurzaamheid en het

Ook interessant