Aan de slag als clinical research associate of bio statistician

Bij Talentmark kun je terecht wanneer je een functie zoekt binnen verschillende branches van de life sciences. Ervaren recruiters brengen professionals met kennis en vaardigheden samen met farmaceutische en biotechnologiebedrijven voor functies als bio statistician of clinical research associate. Verschillende functies waarin je werkelijk verschil kunt maken en kunt bijdragen aan klinisch onderzoek. Bij Talentmark vind je verschillende functies, met elk eigen verantwoordelijkheden, uitdagingen en beroepseisen. Een uitgebreid aanbod aan recruitmentoplossingen zorgen voor de juiste professionals voor het oplossen van urgente problemen, waarvoor waardevol uitvoerend talent benodigd is. Ben je op zoek naar een nieuwe functie of wil je een geschikte kandidaat vinden voor openstaande vacatures, dan is Talentmark de aangewezen plek voor het vinden van een geschikte match.

Vacatures voor bio statistician

Voor de functie van bio statistician staan vacatures open op de website van Talentmark. Deze functie zal in verschillende bedrijven een andere invulling hebben, waarbij je onder meer statistische activiteiten beheert, die opspelen bij de ontwikkeling van een specifiek product of in een bepaald therapiegebied. Ook kunnen je taken meer op projectbeheer of planning liggen. Binnen de functie van bio statisticus zul je informatie gaan verzamelen uit databases of onderzoeken op gebied van gezondheid, klinisch onderzoek implementeren en uitvoeren en risicofactoren van behandelingen in kaart brengen.  Je werkt nauw samen met oncologen, biologen, of deskundigen op gebied van infectieziektes en ontwikkelt nieuwe methodes voor herstel. Een uitgebreide functie waarvoor de juiste certificaten nodig zijn. Talentmark brengt bedrijven en professionals met kennis en ervaring samen voor een geïnspireerde samenwerking.

Clinical research associate

Binnen een functie als clinical research associate zullen je werkzaamheden zich richten op het opzetten, coördineren en sturen van klinische onderzoeken. Nieuwe of bestaande medicijnen worden getest op veiligheid en beoordeelt wat voordelen kunnen zijn van het gebruik van de betreffende medicatie. Je zult voornamelijk werkzaam zijn binnen farmaceutische bedrijven en vormt het eerste aanspreekpunt voor informatie over medicijnen door artsen, laboratoria, apothekers of andere instanties. Voordat medicijnen op de markt verschijnen, heb je alle risico’s en effecten van medicijnen in kaart gebracht. Verschillende functies als clinical research associate bij uiteenlopende farmaceutische bedrijven zijn te vinden via Talentmark, zodat de juiste match kan worden gevonden.

Vacatures in medisch onderzoek

Zowel bedrijven als professionals die op zoek zijn naar werk, kunnen bij Talentmark terecht voor passende vacatures op gebied van functies die zich richten op medisch onderzoek. Recruiters weten precies wat dergelijke functies inhouden, zodat de juiste persoon met geschikte kwalificaties voor de uitvoering van de werkzaamheden kan worden gevonden. Afhankelijk van je vaardigheden, certificaten en werkervaring zul je voorgedragen kunnen worden voor functies binnen je vakgebied. Farmaceutische bedrijven zetten hun openstaande vacatures op de website van Talentmark, waarop je kunt reageren. Indien je voor de functie in aanmerking komt, zul je in contact worden gebracht met het betreffende bedrijf om een samenwerking mogelijk te maken. Gerichte functies binnen jouw gewenste branche bieden de mogelijkheid tot ontwikkeling en uitvoering van expertise vaardigheden.

Total
0
Shares
Vorige
Dit zijn de 8 meest gespeelde games online

Dit zijn de 8 meest gespeelde games online

Het spelen van een spel in een live casino is spannend

Volgende
Het belang van efficiënt voedsel koelen in de horeca

Het belang van efficiënt voedsel koelen in de horeca

Ieder persoon met de wens om een horecaonderneming te starten, zal ongetwijfeld

Ook interessant