Schaftkeet kopen voor op de bouwplaats: een perfecte optie

Het werken in de bouw is een fysieke uitdaging. Er wordt zwaar werk verricht en vaak ook lange dagen gemaakt. Des te belangrijker is het om ervoor te zorgen dat bouwvakkers zo nu en dan even rustig kunnen zitten, om te genieten van een kopje koffie, een boterham en een gezellig (sterk) verhaal. Hiervoor is een schaftkeet kopen een perfecte optie, omdat deze vaak van alle gemakken is voorzien. We vertellen je er graag meer over in dit artikel.

Verschillende opties

Omdat iedere bouwplaats weer anders is en ieder bouwbedrijf ook, worden er andere eisen gesteld aan de bouwwagens door alle partijen. Om hieraan tegemoet te komen zijn er dus verschillende modellen op de markt. Denk aan opties met een toilet, een magazijn of kantoor (of alles gecombineerd). Je kunt overigens ook een schaftwagen kopen. Het grootste verschil zit hem erin dat een schaftwagen altijd op wielen staat en dus mobiel is en een schaftkeet niet altijd willen hoeft te bevatten. Vaak kiest men bij langlopende projecten voor een keet omdat deze toch gedurende een periode op dezelfde plek blijft staan. Wel zo makkelijk voor iedereen.

Kijk goed naar de grootte

Als je een wagen of keet gaat aanschaffen is het verstandig om te kijken naar de grootte van de ruimte. Zeker op een bouwplaats waar veel verschillende mensen lopen heb je wat meer ruimte nodig. Sommige modellen kunnen zelfs 14 personen per keer huisvesten, wat ongetwijfeld een gezellige boel oplevert. Op de website van Brouwer Group is alles overzichtelijk terug te vinden en op deze manier dus goed worden vergeleken. Mocht er niets tussen zitten dat naar wens is, dan kan er altijd contact worden opgenomen om te kijken of er een model op maat gemaakt kan worden.

Verdere voordelen

Er zijn natuurlijk nog meer voordelen te benoemen dan alleen de mogelijkheid om af en toe even een rustmoment in te lassen. Ook als het weer heel erg slecht is en er gewoonweg niet verder kan worden gewerkt, is het handig om een overdekte plek te hebben. Daarnaast is het voor een ochtendoverleg en/of een afsluiting van de dag een stuk rustiger om dit binnen te kunnen doen. Ook een functioneringsgesprek gaat een stuk beter in een afgesloten ruimte in plaats van met je helm op tussen het puin. Zo zie je maar, er zijn genoeg redenen om te kiezen voor het kopen van een schaftkeet of schaftwagen.

Total
0
Shares
Vorige
Automatiseer HR-processen met slimme software

Automatiseer HR-processen met slimme software

Digitalisering en automatisering zijn aan de orde van de dag binnen bedrijven

Volgende
Gerichte marketing doen? Tips en tricks!

Gerichte marketing doen? Tips en tricks!

De tijden dat je advertenties in lokale kranten en huis-aan-huis blaadjes moest

Ook interessant