large warhause

Wat kan een partijhandelaar voor jouw bedrijf betekenen?

Wat doet een bedrijf met restpartijen?

Een bedrijf kan met heel wat problemen te maken krijgen, waardoor het zijn stock niet verkocht krijgt. Het kan bijvoorbeeld om overproductie, geannuleerde bestellingen of om een verandering in de houding van de klanten gaan. In dit geval blijft de onderneming met een hele hoop goederen zitten. Dit noemt men een restpartij. Een onderneming die over grote restpartijen beschikt, gaat best op zoek naar een betrouwbare partner in partijhandel. Een onderneming die gespecialiseerd is in partijhandel kan al je restpartijen namelijk in een keer opkopen.

Wat zijn de voordelen van een partijhandelaar?

Met partijhandel verwijst men naar aan- en verkopen van grote hoeveelheden in een keer. Meestal gaat het om restpartijen, al wordt deze methode ook bij faillissementen ingeschakeld. Werken met een partijhandelaar brengt zowel voor de verkoper als voor de klanten enkele erg interessante voordelen met zich mee. Voor verkopers is het de ideale manier om snel van hun voorraad af te raken. Zeker als er nieuwe collecties binnenkomen, is de ruimte in het magazijn nodig. Klanten kunnen dan weer van erg scherpe prijzen en minimale logistieke kosten profiteren.

Hoe verloopt een verkoop aan een partijhandelaar?

Goederen verkopen aan partijhandel is erg eenvoudig. Zodra je contact hebt opgenomen met het bedrijf zullen de medewerkers een eerste waardebepaling uitvoeren. Vervolgens gaan ze de artikelen grondig bestuderen en zullen ze de definitieve prijs en de ophaalvoorwaarden opstellen. De meeste partijhandelaars werken erg snel. Na het regelen van het papierwerk worden de artikelen meestal binnen de 24 uur opgehaald. De partijhandelaar zal deze artikelen op zijn beurt weer doorverkopen. De belangrijkste klanten van een partijhandelaar zijn bedrijven. Door een grote hoeveelheid artikelen in een transactie aan te kopen, profiteren ze van de beste tarieven en kunnen ze de items tegen de scherpste prijs aan hun klanten aanbieden.

Waarom moet je voor een specialist kiezen?

Kampt je bedrijf met heel wat restpartijen en wil je deze zo snel mogelijk verkopen? Neem dan zeker contact op met een gespecialiseerd bedrijf zoals Zerostock. Zerostock is een ervaren partijhandelaar en zorgt dan ook voor een erg vlot proces. Ze pikken je restvoorraad niet alleen snel op, ze verkopen de artikelen ook buiten jouw afzetmarkt door. Bovendien duiden ze een vaste contactpersoon aan en communiceren ze ontzettend duidelijk. Bij een expert zoals Zerostock ben je verzekerd van een uiterst professionele werkwijze en een soepele en correcte afhandeling.

Total
0
Shares
Vorige
Alles wat je wil weten over de Koninklijke Militaire Academie Breda

Alles wat je wil weten over de Koninklijke Militaire Academie Breda

 Welkom bij dit uitgebreide artikel over de Koninklijke Militaire Academie

Volgende
Horeca kassa kopen? Let hierop
person in black blazer holding black ipad

Horeca kassa kopen? Let hierop

Welkom bij de spannende wereld van horeca kassa’s!

Ook interessant