phd thesis writers add and homework nursing dissertation research papers on service quality purchase a dissertation structure how do i make my essay double spaced parchment paper for writing

Wat is de visie van QBISnl

Het landschap van de installatie- en bouwtechniek is versplinterd. Er is een wirwar aan bedrijven, vakgebieden, technieken en keurmerken. Om hier als consument wegwijs uit te worden is er nu een lange adem nodig. Hoe vind je een vakman of vakbedrijf die je met een gerust hart je huis of bedrijfspand onder handen laat nemen?

Hier bij QBISnl willen we een platform bieden waardoor goede en duurzame vakmensen en bedrijven door jou beter gevonden kunnen worden. Door zoveel mogelijk vakbekwame bedrijven in één register te zetten, is het veel makkelijker om een goede vakman in de buurt te vinden. In essentie komt het er op neer dat wij ons steentje bij willen dragen aan het verhogen van de kwaliteit, comfort en duurzaamheid van de woon- werk- en leefomgeving in Nederland.

Als we consumenten en bedrijven een beter beeld kunnen geven van de kwaliteit van de vakman, kan je een betere keuze maken en ben je zekerder van de geleverde kwaliteit. Hierdoor gaat de kwaliteit van je installatie omhoog, of het nu gaat om een reparatie aan een bestaande installatie óf bij het plaatsen van een geheel nieuwe installatie.

Om het voor vakmensen makkelijker te maken om te voldoen aan de kwaliteit die we hierboven beschrijven, zorgen we met QBISnl ook voor de koppeling naar opleidingen en examens. Een vakman kan zo snel vinden welke opleiding en welk examen hij kan doen om met de nieuwste technieken en kennis te kunnen werken.

Ons streven om bij te dragen aan de verhoging van kwaliteit, comfort en duurzaamheid van de woon-, werk- en leefomgeving, uit zich ook in projecten die we nog niet gerealiseerd hebben: een duurzame projecten portal.

Duurzame projecten portal

Als het gaat over duurzame coöperaties en initiatieven is sprake van dezelfde versplintering. Op lokaal niveau wordt er gestart met allerlei grote en kleine initiatieven om onze woon-, werk- en leefomgeving te verduurzamen. Het is heel goed dat er steeds meer van deze startups bij komen, maar voor de consument word het duurzaamheidslandschap er niet overzichtelijker op.

Daarom zijn we de mogelijkheden aan het verkennen of we voor duurzame initiatieven een zelfde rol kunnen spelen als voor de bouw- en installatiesector. We willen een onafhankelijk platform aanbieden dat consumenten en bedrijven een overzicht geeft van de duurzame projecten en initiatieven door heel Nederland. Als je geïnteresseerd bent in het verduurzamen van je woning of bedrijf, vind je op deze manier makkelijker de initiatieven bij jou in de buurt.

In het beoogde duurzaamheidsplatform willen we mogelijk maken dat je in contact kan komen met bestaande initiatieven, of zelf een nieuw initiatief op kunt starten. Anderen kunnen zich hier bij aansluiten. Deze nieuwe (of bestaande) initiatieven kunnen meteen via QBISnl zoeken naar de juiste professionals in de bouw- en installatiesector om hun initiatief gerealiseerd te krijgen.